OVER MIJ

MARKETINGPROFESSIONAL

JARENLANGE ERVARING

Customer journey management
Online marketing

Ik ben een energieke en enthousiaste marketingprofessional en heb een brede ervaring, met name op het gebied van customer journey management en online marketing. Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als marketing manager, heb ik mijn eigen bureau opgezet. Ik heb passie voor het vak én voor het verder helpen van ondernemers.

Nexus Marketing Support staat voor “Verbinding”. Met mijn expertise verbind ik klanten aan bedrijven of diensten. Mensen onderling met elkaar verbinden is mijn tweede natuur. Ik ben een echte netwerker.

Mijn focus is continu maximale kwaliteit vanuit klantperspectief te realiseren. Ik krijg energie van toegevoegde waarde kunnen leveren vanuit klantperspectief, bij te kunnen dragen aan de verbetering  van de klantervaring.

Ik kom graag met u in contact!

Bel 06 51882902 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mijn sterktes zijn mijn realisatiekracht en inspirerend leiderschap. Mijn kwaliteit is om resultaten te realiseren, hierbij besluitvorming en daadkracht tonend. Het samenwerken vanuit een positieve drive, trots zijn op wat je samen neerzet is voor mij belangrijk. Ik denk vooral in oplossingen.

Ik ben ondernemend, communicatief sterk, betrouwbaar, objectief-kritisch, gestructureerd, analytisch en een natuurlijke netwerker.

Ik weet dat ik met mijn expertise ondernemers kan helpen om hun doelen te realiseren. Mij levert dit vrijheid, invloed, plezier en voldoening op. Win-win dus!

Ik kom graag met u in contact. Bel 06 51882902 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.