DIENSTEN

MARKETING EN ORGANISATIEPROJECTEN

EXPERT MARKETING EN CUSTOMER EXPERIENCE

Volwaardige
Partner

Uw marketing- of organisatieprojecten worden opgepakt, uitgedacht en uitgevoerd. Dit gebeurt op een gestructureerde manier waarbij ik heldere afspraken maak en wederzijdse verwachtingen continu manage. Met mijn expertise op het gebied van marketing en customer experience ben ik een volwaardige partner voor uw organisatie. Projecten worden gerealiseerd in lijn met de visie van uw organisatie. Op LinkedIn vindt u een volledig overzicht van mijn  werkervaring.

Consultancy & Strategie

Als consultant adviseer ik organisaties over de marketingstrategie. Van visie en beleid tot de ontwikkeling en uitvoering van marketingactiviteiten. Ook ondersteun ik bedrijven bij het maken van een (strategisch) marketingplan.

Customer Journey Management

Het in kaart brengen van de customer journey geeft u vaak verrassende inzichten. Hiermee kunt u het (klant)proces optimaliseren, de juiste communicatie tools op het juiste moment inzetten en de customer experience verbeteren. Hierdoor behaalt u een beter resultaat!

Toegevoegde waarde leveren vanuit klantperspectief!

Het samenwerken vanuit een positieve drive, trots zijn op wat je samen neerzet is voor mij belangrijk. Ik denk vooral in oplossingen.

Marketing & Communicatie

Het ontwikkelen van marketing- en communicatiestrategie. Doelgerichte activiteiten om bijv. een bepaald (nieuw) product/dienst of je eigen bedrijf onder de aandacht brengen bij een bepaalde doelgroep. Ik maak hierbij gebruik van diverse marketinginstrumenten, zoals Emailmarketing, Social media, Content marketing, Zoekmachine marketing, Advertising (online én offline), Pers & PR enz.

Interim opdrachten

Heeft u tijdelijk versterking nodig op het gebied van marketing of communicatie? Een medewerker is bijvoorbeeld met verlof, er is een specifiek project of u wilt de marketing van de organisatie eens goed en stevig neerzetten. Ik ben allround inzetbaar voor verschillende marketing- of communicatieprojecten. Ook ben ik inzetbaar als projectmanager.

Projectbegeleiding & Implementatie

Heeft u marketing-, communicatie- of organisatievraagstukken die nodig opgepakt moeten worden? Ik organiseer, structureer en implementeer uw projecten op interim basis.

Ik maak de vertaalslag van een strategisch vraagstuk naar een tactisch plan met concrete oplossingsrichtingen.

Voorbeelden
Opdrachten

Klantwaarde creëren

Verhogen van klanttevredenheid en verbeteren customer experience

Productlancering

Een nieuw product of dienst onder de aandacht brengen bij de doelgroep

Eventmarketing

Campagnes voor het promoten van een (zakelijk) event

Wervingscampagnes

Nieuwe medewerkers aantrekken voor moeilijk in te vullen vacatures

Branding campagnes

Meer onderscheidend vermogen creëren voor uw bedrijf

Leadgeneratie

Meer leads binnen krijgen van een bepaalde doelgroep

Loyaliteitscampagnes

Terugkerende klanten of websitebezoekers

Productcampagnes

Bestaande of specifieke producten beter onder de aandacht brengen